Annonsera på Bing

Kostnadseffektiv annonsering på Microsofts sökmotor

 
 

Annonsera på Bing

Dags att börja jobba med andra sökmotorer

Med betalda sökresultat kan vi på FRC media hjälpa er att utveckla er verksamhet och förbättra ert resultat med träffsäkra sökkampanjer i Bings nätverk. På FRC media utgår vi alltid från våra kunders behov, målbild och budget. Och levererar resultat efter det.

Kunder söker efter just ert företag

  • Sökmotorn står för 12,8% av söket i Sverige
  • 38 miljoner sökningar görs från datorer varje månad
  • Med vår hjälp så missar ni inte denna potential 

Bing Network - Ett starkt nätverk med stora fördelar

Annonsera lokalt med Bing Ads - FRCmedia i Uddevalla och Trollhärran

Bing sökmotor kan styras lokalt..

Kontakta oss på FRC media när Ni behöver hjälp med att annonsera på sökmotor. Vi har mångårig erfarenhet och vi finns här för att få er marknadsbudget att räcka så länge som möjligt. Genom ett gediget  och kontinuerligt optimeringsarbete så förbättras placeringen på sökresultatet och priset löpande. Kontakta FRC media idag för en genomgång av ert företag och dess möjligheter med sökordsmarknadsföring.

Annonsera med Bing Ads regionalt med FRCmedias hjälp

..och regionalt eller nationellt

Bing Ads är en viktig del av sökmotormarknadsföringen idag, både lokalt/regionalt i Sverige som nationellt, fast man kanske inte tror det. Stora svenska företag och myndigheter använder Bing oftare än Google, vilket kan kännas märkligt, men för alla oss som jobbar med digital marknadsföring så öppnar detta upp till stora möjligheter att fånga uppmärksamhet hos nya målgrupper till en förmodad lägre kostnad än Google Ads.

 
 

Annonsera på Bing

Annonserar Ni redan på Google?

Om Ni redan idag annonserar på Google med Ads så kan vi hjälpa er att konvertera dessa annonser. Genom att lägga till Bing Sökmotor så kommer Ni nå ut till en ny stor målgrupp men till ett lägre klickpris och i mindre konkurrens. Kontakta oss idag för en kostnadsfri genomgång.

Arbetsgång med Bing Sök

Vi börjar med att sätta upp en struktur i vårt Ads-konto. Sen gör vi en relevansanalys mellan sökord, annonser och er hemsida och vi kan lägga till spårningskoder för att lättare kunna visa på resultat i Google Analytics.

Efter detta så jobbar vi löpande med optimering av sökord och annonser och lämnar även förslag på hur er hemsida kan bli bättre i förhållande till sökresultatet för att Ni som kund ska alltid känna sig trygg i att vi levererar på topp, alltid.  Vårt mål är att hela tiden öka närvaron på sökmotorn samt sänka era klickkostnader.

Annonser på Bing med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp