Google My Business

Maximera det lokala söket!

 

Tack för din registrering

Vi återkommer till er inom kort

FRC media - en Google Partner i Uddevalla & Trollhättan

Google My Business

(GMB) är ett verktyg framtaget av Google som syns i sökresultatet där Ni visar upp ert företags kontaktuppgifter & plats på Google Maps, besökaren kan ringa direkt till er från sökresultatet, Ni kan länka till er hemsida, visa foton från butiken, på personalen m.m. Google-recensioner syns här och har Ni begärt ägande av den så kan Ni svara på recensioner och frågor som kan komma in till er den vägen. GMB används för att stärka ditt företags synlighet online, och för att driva fler kunder till er. Det handlar dels om att synas på Googles sökresultat men också om att synas på Google Maps och då i första hand lokalt. En väl optimerad GMB kan resultera i fler lokala kunder.

Stick ut lokalt - Öka närvaron - Vinn över konkurenterna

Med hjälp av Google My Business sticker ert företag ut i den lokala konkurrensen och en väl optimerad GMB hjälper er även att klättra högt bland sökträffarna i er bransch. Och ju högre desto bättre.

“Kunderna söker efter lokala företag på Google. Se därför till att synas där de letar!”

Det enklaste sättet att synas på Google Sök och Maps är genom en välarbetad och optimerad GMB. Detta påverkar även synligheten positivt på hela webben som då kan leda till fler kunder.

 

Har Ni redan ett konto, och vill ha hjälp att optimera det? Klicka här: Optimera Google My Business

Behöver Ni hjälpa att sätta upp ert Google My Businesskonto?

Vi registrerar ert Google My Business konto,  fyller i rätt företagsuppgifter, lägger till bilder/logga så att allt är up-to-date.  Nu endast 1490kr

Fyll i formuläret så återkommer vi till er.

Anlita oss på FRC media att optimera er GMB om ni vill

  • Att nya kunder lätt ska hitta era kontaktuppgifter
  • Att nya kunder lätt ska hitta till er fysiska plats (Google Maps)
  • Exponera produkter och tjänster med foton
  • Stärka ert varumärke genom recensioner
  • Få fler kunder genom lokala sökningar

Google My Business är en företagskatalog och på senare år har Google satsat massor på att utveckla GMB och gett den allt större utrymme i sökresultatet. Detta ger er en stor möjlighet att synas bättre. Och visst vore det dumt att inte utnyttja denna kraft för att få fler kunder? Se nedan hur just Ni ser ut när man söker på er. 

Till höger ser du hur FRC media´s GMB ser ut, eller nedan om Ni läser detta på en mobil (2020-05-10)

Driver du ett lokalt företag? GMB är ett enkelt sätt att direkt öka synligheten och skapa fler kunder. Här läggs kontakt och adressuppgifter in. Söker man på mobilen så kan man ringa direkt från GMB. Vill Ni få besök? Genom mobilen så klickas Google Maps fram och vägbeskrivningar ges direkt i telefonen. 

Recensioner: Vad är bättre än att låta era kunder berätta hur de upplever er? Om Ni t.ex. finner denna informationen bra, så lämna gärna en recension på vår GMB 😊 Klicka på bilden så kommer Ni direkt till vår GMB

 GOOGLE - SÖKNING DIREKT...
Sök på ditt företagsnamn och ort i rutan nedan för att se hur Ni ser ut på GMB (T.ex. "FRC media i Uddevalla")Syns Ni på de 3 översta placeringarna? Grattis, då tar Ni del av över 70% av klicken på GMB. Är Ni inte nöjda med er Google My Business eller på vilken plats i listan Ni hamnar? Kontakta oss på FRC media så hjälper vi er att synas bättre!

Vill Ni själva registrera er Google My Business så gör Ni det här. Ni behöver en g-mail adress. Har Ni ingen så kan Ni skaffa en kostnadsfritt här

FRC media på Google My Business
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp