Hej och tack för bokningen!

Snart kommer ni att ha full kontroll på er Google My Business

Men varför stanna där?

Just nu kan ni även få löpande optimering till specialpris! Läs mer nedan 👇

Uppsälj GMB Bilhandlare Uddevalla

Att ha en välarbetad och korrekt ifylld GMB är A & O för att kunna få plats överhuvudtaget på listan. Men för att hamna på de viktiga översta 3 placeringarna så krävs det löpande uppdatering och optimering.  Just nu erbjuder vi löpande optimering av er GMB för att långsiktigt driva upp er till just Top-3 på listan.

Top-3 Listan

De tre översta placeringarna är de som syns absolut mest vilket leder till flest klick till hemsidan, Telefonsamtal och vägbeskrivningar.

Löpande optimering

En löpande optimering av er GMB säkerställer att allt görs för att Ni ska klättra på listan och hamna på top-3 plats i er Bransch. Vilket i sin tur leder till fler kunder.

När vi jobbar löpande med våra kunders GMB så följer vi noga Googles algoritm-förändring, vi håller koll på nya funktioner som tillkommer oregelbundet över året, vi svarar på recensioner osv.  så att er GMB alltid är up-to-date

Vi tillför s.k. citations löpande. Citations är diverse företagskataloger där vi lägger in er information för att stärka er närvaro på internet. Detta är mycket viktigt för att berätta för Google att informationen på er GMB är korrekt och finns närvarande på flera ställen.

Erbjudande till nya kunder

Just nu erbjuder vi i samband med att Ni bokat registrering av er GMB en löpande optimering för endast 695kr/månaden eller 6995kr/år

Frågan Ni ska ställer er är: Hur många nya kunder måste vi få för att täcka denna investering.

Vi svarar på era recensioner

Vi justerar alltid efter nya krav och algoritmer

Vi geotaggar alla bilder

Vi ser till så att öppettiderna alltid stämmer