Annonsera med Google Ads

Google Ads hjälper Er högst upp på Google – Låt oss på FRC media bli Er Googlepartner

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media är certifierad Microsoft Advertising Partner

Google Ads

Visste Du att vi Googlar fler än 55 miljoner gånger per dag i Sverige?

De flesta köp och beslut börjar med en sökning på Google. Syns Ni inte där, så missar Ni dessa möjliga kunder vilket leder till färre besökare på er hemsida. Det är därför Ni ska annonsera på Google. Genom att annonsera med Google Ads så når du enbart dem som söker efter det Ni erbjuder. Annonserna visas överst eller underst i sökresultatet och Ni betalar enbart när någon klickar på annonsen. FRC media är en Google Partner med Certifierade Ads-specialister som tar hand om Er annonsering. Certifieringen måste göras om var 12:e månad vilket garanterar att vi alltid är up-to-date med det senaste. Detta tillsammans med vårt engagemang för våra kunder gör att ni tryggt kan överlåta Er annonsering på Google till oss.

Anlita oss på FRC media som Er Google-partner för att:

Låt oss på FRC media hjälpa er med er Google Ads Annonsering

Annonsera på Google Ads

Annonsera på Google. I Sverige Googlar vi mer är 55 miljoner gånger varje dag. “Alla” använder Google när vi vill ta reda på något. Läs mer nedan hur vi kan hjälpa Er att ta del av denna kraft.

Uppstart

Ni väljer om Ni vill att vi jobbar i Ert befintliga konto alt. så sätter vi upp ett nytt konto. Ni väljer också om Ni vill betala annonseringskostnaden direkt till Google eller hellre får en faktura från oss.

Sökordsanalys

Vilka sökord är mest lönsamma för Er verksamhet? Vilka är det som söker på dessa ord och vad gör Era konkurrenter? Hur stor är sökvolymen och vilken budget bör vi sätta för ett lyckat resultat?

Kampanj

Alla kampanjer följer en strikt ordning som säkerställer att vi kan optimera dem så att relevansen mellan sökord, annonser och landningssida blir så hög som möjligt. Vilket innebär en mer lönsam annonsering.

Optimering

Vi optimerar bl.a. sökord, annonser och budnivåer löpande. Vi kan även lämna tips på förbättringar på landningssidan i syfte att öka konverteringsgraden. Vårt mål är att Ni ska få ut mer per satsad krona

Rapportering

Ni kan se utvecklingen på er annonsering live i vårt rapporteringssystem. Vi går igenom rapporten gemensamt en gång i månaden för att säkerställa så att vi jobba mot rätt mål

Vill Du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er inom 24 timmar

Det finns många skäl till varför du ska överväga att annonsera med Google Ads (tidigare känt som Adwords)

 Här är några av de vanligaste orsakerna:

  1. Mätbarhet: Med Google Ads kan du enkelt mäta resultatet av dina annonser. Du kan se hur många människor som har klickat på din annons, hur många som har konverterat (t.ex. gjort en beställning eller skrivit upp sig på en mailinglista) och mycket annat. Detta hjälper dig att se hur väl din annonsering fungerar och vad du kan göra för att förbättra den.

  2. Snabbt resultat: När du annonserar med Google Ads visas din annons oftast omedelbart. Detta kan hjälpa dig att snabbt få ut ordet om ditt företag och öka dina säljchanser.

  3. Målgruppsanpassning: Med Google Ads kan du rikta din annonsering mot specifika målgrupper, baserat på saker som plats, demografi och intressen. Detta hjälper dig att nå människor som är intresserade av det du erbjuder.

  4. Flexibilitet: Google Ads ger dig möjlighet att enkelt ändra och justera dina annonser baserat på hur de presterar. Du kan ändra budgivningen, annonstexterna och annat för att se till att du får ut det mesta möjliga av din annonsbudget.

  5. Låg tröskel: Det är relativt enkelt att komma igång med Google Ads, även om du inte har någon tidigare erfarenhet av annonsering. Plattformen ger dig verktyg och resurser för att hjälpa dig att skapa och hantera din annonsering på ett enkelt sätt.

Annonsering med Google Ads kan vara ett bra sätt att nå ut till en stor och målgruppsorienterad publik på nätet. Det finns dock ingen garanti för att det kommer att fungera för alla företag och branscher, så det kan vara en god idé att göra en grundlig undersökning och försöka få en förståelse för hur annonsering med Google Ads skulle kunna passa in i din marknadsföringsstrategi.

Varför ska vi anlita FRC media för annonsering med Google Ads?

FRC media är en certifierad Google partner. 

Google är den självklara sökmotorn idag för oss i Sverige och resten av Europa också för den delan. Dagligen så görs över 55 miljoner sökningar på Google enbart i Sverige. Och självklart ska Ni vara en del av alla dessa sökningar. Vi på FRC media kan hjälpa Er att ta del av alla dessa potentiella kunder genom att annonsera med Google Ads åt Er. Kontakta oss redan idag så berättar vi hur.

Fråga: Vad kostar det?
Svar: Det kostar så mycket/lite Ni vill att det ska kosta. Det är det som är det fina med Google Ads, Ni som kund bestämmer hur mycket Ni vill lägga varje dag. Vårt jobb är att ge Er så mycket kvalitativ trafik som möjligt till Er site för Er budget.