Sociala medier

Vi hjälper Dig synas där Dina kunder finns

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media -en digital mediebyrå och en Bingpartner

Sociala medier

Med hjälp av oss syns Ni i rätt sociala medier

Varför ska vi använda oss av sociala medier?

Med en marknad som växer nästan snabbare än vad vi hinner med så har användningen av sociala medier mer eller mindre exploderat. När närmare 95% av alla som använder sig av internet även använder sig av sociala medier av någon form och 54% av dessa användare använder sig dagligen av Facebook så har det nu blivit ett självklart val av en plats att marknadsföra och annonsera sitt företag på.

I ett genomsnitt så används ett Facebook-konto nästan två och en halv timme per dag. 40% av alla småföretagare använder sig på något sätt av sociala medier för att öka sina intäkter. Om Dina bilder är visuellt tilltalande så ökar användarnas benägenhet till att dela just dessa med 40%.

 

Få högre engagemang från dina kunder

Engagemanget vid Instagram-annonsering är 10% högre än vid Facebook. I ett samhälle där tekniken och den digitala världen går framåt med stormsteg och det blir mer och mer populärt att använda sig av sociala medier så är det hög tid för Dig att hänga med i det som händer nu.

Den kundkrets som Du kanske redan har eller vill nå ut till finns idag på sociala medier och om Du inte redan annonser här så är det hög tid att börja göra det nu. FRC Media kan skapa allt det Du inte hinner eller inte vill göra själv. 

Vad kan vi på FRC media hjälpa Er med?

När Du har bestämt Dig för ett av våra paket som finns anpassade efter olika behov som finns, har vi ett möte tillsammans med Dig om hur just Du vill ha det för Ditt företags sociala medier. Här lägger vi upp en plan som känns bra för Dig.  

Vi har tagit fram tre olika paket som gör det möjligt för just Ditt företag att få två inlägg per vecka på antingen Facebook eller Instagram i vårt bronspaket, i vårt silverpaket så blir det istället tre inlägg men med möjlighet att kunna få flera bilder per inlägg. I vårt största guldpaket så finns möjligheten att utöver inläggen på Facebook eller Instagram även att få ut filmklipp på Youtube för att kunna nå ut till en ännu större kundkrets. 

Vi på FRC Media har den kunskapen och erfarenheten som behövs för att kunna skapa lockande och inbjudande annonser, härliga flöden som inspirerar både Dig och Dina kunder.

Social-mediepaket Bronspaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Social-mediepaket Silverpaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Social-mediepaket Guldpaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Theresekarlsson
Theresekarlsson
@theresekarlsson84
Läs mer
Vi är så nöjda efter att ha bestämt oss för silverpaketet hos FRC media, då vi ville utöka vår synlighet på olika sociala medier eftersom vi själva inte hade stenkoll.
Golvman
Golvman
@golvmanvbg
Läs mer
Vi valde Bronspaketet eftersom vi inte ansåg vi hade den kunskap som krävdes inom den digitala världen, men även för att FRC Media är lokal och vet vad som funkar för oss!
IA Bil
IA Bil
@Iabil
Läs mer
Bronspaketet var en tjänst som passade oss utmärkt. FRC Media underlättar vår vardag såväl som vår verksamhet, att de dessutom är lokala och kunniga inom just det vi har störst behov av ledde till att valet var självklart för oss.
Föregående
Nästa

Anlita oss på FRC media som Er Google-partner för att:

Vill Du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er inom 24 timmar