Sociala Medier

Låt oss ta hand om era Sociala Medier

Annonsera på Sociala Medier

Att annonsera

Det spelar ingen roll vad du säljer eller vem du säljer det till. Annonsering på Facebook, Instagram m.m. kan hjälpa dig att sprida ditt varumärke, sälja dina produkter och få fler leads och det hjälper vi er med.

Med tanke på att det finns över 8 miljoner användarkonton på Facebook och Instagram så kan vi lugnt påstå att dessa medier har tagit över som den självklara kanalen att ta till sig nyheter i, hålla sig ajour med omvärlden och ha koll på släkten och planera nästa kompisträff bl.a.

Denna mängd av människor på samma ställe genererar ju naturligtvis enormt mycket data. Och det är denna data som vi utnyttjar när vi planerar våra kunder kampanjer. Oavsett om er verksamhet riktar sig mot B2B eller B2C så finns era kunder på Sociala medier. Och med vår hjälp så når ni dem kostnadseffektiv. Kontakta oss så går vi igenom hur er nästa kampanj kan se ut.

Annonsera på Snapchat med FRC media i Uddevalla
Annonsera på LinkedIn med FRC media i Uddevalla
Annonsera på Instagram med FRC media i Uddevalla
Annonsera på Facebook med FRC media i Uddevalla

Vilka kan Vi nå?

Beroende på hur er kund ser ut så kanske Facebook eller Instagram är bäst. Har ni en ung målgrupp så är ju Snapchat en otroligt effektiv kanal och LinkedIn riktar sig till både män och kvinnor i yrkesför ålder. Men störst är män 36-75år på LinkedIn. Detta innebär att vi kan nå “alla” denna vägen.

Är Ni inte helt övertygade?  Läs gärna 2018-års upplag av årliga undersökningen Svenskarna och Internet  Denna undersökning visar att 63% av svenska internetanvändare använder sociala medier varje dag. Tittar vi på veckoanvändning, så landar vi på hela 83% – Näst intill Garanterat finns era kunder här. Låt oss på FRC media hjälpa er att nå dem.

Använder sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp