Annonsera på Microsoft Advertising (Bing Ads)

Microsoft Advertising (Bing Ads) placerar er högst upp på Bing – Låt oss på FRC media bli er Bingpartner

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media -en digital mediebyrå och en Bingpartner

Microsoft Advertising (Bing Ads)

Visste du att vi söker på Bing fler än 38 miljoner gånger varje månad?

Dags att börja jobba med Microsoft Advertising

Med betalda sökresultat på Bing kan vi på FRC media hjälpa er att utveckla er verksamhet och förbättra ert resultat  med träffsäkra sökkampanjer i Bings nätverk. På FRC media utgår vi alltid från våra kunders behov, målbild och budget. Och levererar resultat efter det.

Kunder söker efter just ert företag

Anlita oss på FRC media som er Bing-partner för att

Microsoft Advertising (Bing ads)

Annonsera med Microsoft Advertising (Bing Ads)

- ett starkt nätverk med stora fördelar

Annonserar Ni redan på Google?

Om Ni redan idag annonserar på Google med Ads så kan vi hjälpa er att konvertera dessa annonser till Microsoft Advertising. Genom att lägga till Bing Sökmotor så kommer Ni nå ut till en ny stor målgrupp men till ett lägre klickpris och i mindre konkurrens. Kontakta oss idag för en kostnadsfri genomgång.

Arbetsgång med Microsoft Advertising

Vi börjar med att sätta upp en struktur i vårt Ads-konto. Sen gör vi en relevansanalys mellan sökord, annonser och er hemsida och vi kan lägga till spårningskoder för att lättare kunna visa på resultat i Google Analytics.

Efter detta så jobbar vi löpande med optimering av sökord och annonser och lämnar även förslag på hur er hemsida kan bli bättre i förhållande till sökresultatet för att Ni som kund ska alltid känna sig trygg i att vi levererar på topp, alltid. Vårt mål är att hela tiden öka närvaron på sökmotorn samt sänka era klickkostnader.

Uppstart

Ni väljer om Ni vill att vi jobbar i ert befintliga konto alt. så sätter vi upp ett nytt konto. Ni väljer också om Ni vill betala annonseringskostnaden direkt till Microsoft eller hellre får en faktura från oss.

Sökordsanalys

Vilka sökord är mest lönsamma för er verksamhet? Vilka är det som söker på dessa ord och vad gör era konkurrenter? Hur stor är sökvolymen och vilken budget bör vi sätta för ett lyckat resultat?

Kampanj

Alla kampanjer följer en strikt ordning som säkerställer att vi kan optimera dem så att relevansen mellan sökord, annonser och landningssida blir så hög som möjligt. Vilket innebär en mer lönsam annonsering.

Optimering

Vi optimerar bl.a. sökord, annonser och budnivåer löpande. Vi kan även lämna tips på förbättringar på landningssidan i syfte att öka konverteringsgraden. Vårt mål är att Ni ska få ut mer per satsad krona

Rapportering

Ni kan se utvecklingen på er annonsering live i vårt rapporteringssystem. Vi går igenom rapporten gemensamt en gång i månaden för att säkerställa så att vi jobba mot rätt mål

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er inom 24 timmar

Varför ska vi anlita FRC media för Microsoft Advertising?

FRC media är en av enbart 36 certifierade Bing Partners i Sverige

Kontakta oss på FRC media när Ni behöver hjälp med att annonsera med Microsoft Advertising. Vi har mångårig erfarenhet och vi finns här för att få er marknadsbudget att räcka så länge som möjligt. Genom ett gediget  och kontinuerligt optimeringsarbete så förbättras placeringen på sökresultatet och priset löpande. Kontakta FRC media idag för en genomgång av ert företag och dess möjligheter med sökordsmarknadsföring.

Bing Ads är en viktig del av sökmotormarknadsföringen idag, både lokalt/regionalt i Sverige som nationellt, fast man kanske inte tror det. Stora svenska företag och myndigheter använder Bing oftare än Google, vilket kan kännas märkligt, men för alla oss som jobbar med digital marknadsföring så öppnar detta upp till stora möjligheter att fånga uppmärksamhet hos nya målgrupper till en förmodad lägre kostnad än Google Ads.