SEO - Search Engine Optimization

Låt oss hjälpa er att öka synligheten på sökmotorerna

 
 

Optimera er hemsida - Vi hjälper er

SEO - Search Engine Optimization

SEO - Var hamnar Ni på sökmotorerna?

SEO, eller Sökmotoroptimering är en tjänst vi erbjuder som innebär att vi jobbar för att er hemsida ska bli mer synlig i sökmotorer såsom Google och Bing. Genom en väloptimerad hemsida som bygger på era viktigaste tjänster/produkter kan vi hjälpa er att komma över era konkurrenter i sökresultatet. Att synas på relevanta sökord och fraser innebär att dina besökare lättare hittar rätt. Och faktum är att de allra flesta klickar på 1:a sidan på sökmotorn. Hamnar ni på 2:a sidan eller ännu längre bak så kan Ni inte räkna med att få särskilt många klick.

Varför ska vi glädja Google?

Vi söker efter lösningar på våra problem och behov under dygnets alla timmar. Och vi tar hjälp av Google i 83% av fallen. Och “att Google” har blivit ett vedertaget uttryck om det är något vi undrar över. Men hur stora är egentlige Google?

Sökmotorsoptimering - SEO resultat med FRC media
Titta på nedan 8 punkter som ursprungligen kommer från Social Media Today om Ni undrar varför det är viktigt att optimera sidan så att den passar Google
 • Var sjätte människa på jorden använder Google, vilket motsvarar 83 procent av den globala sökmarknaden.
 • Över 2.3 miljoner sökningar sker på Google varje minut.
 • 89 procent av alla beslut som tas börjar med en sökning på Google.
 • 16–20 procent av alla sökningar på Google sker för första gången.
 • De sökningar som hamnar bland topp 5 i sökresultatet får 70 procent av klicken. Nästan ingen klickar sig vidare till sida 2, vilket visar att din position i sökresultatet är av största vikt.
 • Mer än 50 procent av alla googlesökningar sker från mobilen. Det är därför extra viktigt att se till så att din webbsida är mobilvänlig. Numera premierar Google hemsidor som är mobilanpassade.
 • 50 procent av de som söker från mobilen kommer att besöka din butik efter att ha gjort en sökning. Endast 34 procent av de som söker från desktop är beredda att göra detsamma.
 • Under år 2013 var Googles service oåtkomlig i ynka 5 minuter. Under den korta tiden sjönk den globala internettrafiken med hela 40 procent.
 
 

Optimera er hemsida - Vi hjälper er

  *Obligatoriskt

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  Gratis SEO-analys

  Fyll i formuläret så återkommer vi med en kostnadsfri SEO-analys av er webbplats. Vi kommer att analysera den tekniska delan av er site och återkommer till er för en genomgång. Om Ni sedan vill så lämnar vi ett åtgärdsförslag och en kostnadsbild på detta. Vill Ni sedan göra jobbet själva eller låta någon annan göra det så är rapporten er att använda fritt. No strings attached.

  Gratis SEO analys hos FRC media
  Annonsera på Google Display Network med hjälp av FRC media
  FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
  FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
  Låt oss på FRC media hjälpa er med er annonsering hos Schibsted mediagroup
  FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
  FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp