Facebook Ads

Nå nya kunder både på och utanför Facebook

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media -en digital mediebyrå och en Bingpartner

Facebook Ads

Skapa engagemang, driv trafik och öka konverteringar

Varför ska jag använda Facebook Ads?

Varje månad är det ungefär 2 miljarder användare som är aktiva på just Facebook. Alltså har Du möjlighet att som företag nå ut till väldigt många fler intresserade kunder som ännu inte hittat till Dig. Oavsett om Du är ett litet och nytt företag som precis börjat se Dig omkring på olika sociala medier eller om Du är ett större etablerat företag som vill växa ytterligare, är Facebook-annonser en bra plattform att börja med.

Trots att regelbundna inlägg och integration på Era olika medier är bra och ofta räcker långt, är det svårt att nå ut till alla Era intressenter och nå hela vägen. Dessutom är det allt mer innehåll som genereras idag, vilket betyder att det blir ännu svårare för Dina kunder att hitta till Dig. 

Du kan enkelt välja Dina egna annonseringsmål med hjälp av Facebook och därmed rikta de olika annonserna så att Du når till just Din målgrupp 

Hur fungerar Facebook Ads?

I Facebook Ads Manager skapar du annonser, hanterar själv när och var de ska synas men du kan också spåra hur det går. Annonserna är inriktade på användarnas aktivitet, plats och profilinformation. Med hjälp av alla dessa inriktningar är det därmed de användarna som det stämmer in på bäst som annonserna visas för. Det innebär att ju mer detaljerad profilering ni har angående Era kunder desto bättre blir Facebook Ads-verktyget och desto effektivare kan Ni nå Er målgrupp.

Alla har möjligheten att annonsera på Facebook, stora som små företag, och är till för att öka räckvidden på företaget men erbjuder även marknadsföring av varumärket, produkten eller tjänsten. För att hålla Dina kunder engagerade och dela de senaste nyheterna med dem kan Du annonserna på Facebook.

Theresekarlsson
Theresekarlsson
@theresekarlsson84
Läs mer
Vi är så nöjda efter att ha bestämt oss för silverpaketet hos FRC media, då vi ville utöka vår synlighet på olika sociala medier eftersom vi själva inte hade stenkoll.
Golvman
Golvman
@golvmanvbg
Läs mer
Vi valde Bronspaketet eftersom vi inte ansåg vi hade den kunskap som krävdes inom den digitala världen, men även för att FRC Media är lokal och vet vad som funkar för oss!
IA Bil
IA Bil
@Iabil
Läs mer
Bronspaketet var en tjänst som passade oss utmärkt. FRC Media underlättar vår vardag såväl som vår verksamhet, att de dessutom är lokala och kunniga inom just det vi har störst behov av ledde till att valet var självklart för oss.
Föregående
Nästa

Anlita oss på FRC media som Er Google-partner för att:

Vill Du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er inom 24 timmar

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Hur kommer du igång med Facebook Ads?

Facebook är en populär plattform för annonsering, och det finns många olika sätt att annonsera på Facebook. Här är några steg för att komma igång:

  1. Skapa en Facebook-sida för din verksamhet. Detta är en plattform där du kan interagera med dina kunder och bygga en gemenskap runt din verksamhet.

  2. Gå till Facebook Ads Manager och skapa ett annonskonto. Detta är verktyget som du använder för att skapa och hantera dina Facebook-annonser.

  3. Bestäm dig för vilken typ av annons du vill skapa. Facebook erbjuder olika typer av annonsformat, inklusive bildannonser, videoklipp, karuseller och annonser i flöden.

  4. Välj din målgrupp. Du kan välja att annonsera till en specifik grupp människor baserat på deras demografiska egenskaper, intressen och beteenden.

  5. Sätt upp din budget och din annonsplan. Bestäm hur mycket du vill spendera på annonseringen och hur länge du vill att annonserna ska visas.

  6. Skapa din annons. Använd verktyget för att skapa din annons, inklusive att lägga till bilder, text och andra element.

  7. Publicera annonsen. När du har skapat din annons kan du publicera den och börja nå ut till din målgrupp.

Annonsera på Facebook kan vara ett bra sätt att nå ut till en stor publik och öka synligheten för din verksamhet. Känner du att Ni inte har tid/lust/kunskap etc. så kontakta oss så löser vi allt åt er.