Bannerannonsering

Annonsering som når dina kunder

 

Programmatisk Annonsering

Kontakta oss för Datadriven annonsering

 
 

Bannerannonsering

Bannerannonsering är ett beprövat sätt att annonsera på. Se det som en tidningsannons, men digital och mycket mer effektivt, och billigare. Med hjälp av bra bilder och en slagkraftig copy så lockar banners besökare att klicka på dem.
Vi kan med hjälp av t.ex. intresse eller ämnesinriktning visa annonserna på de sajterna där Era kunder är aktiva.

Vi kan även rikta annonserna mot era tidigare besökare på hemsidan, s.k. remarketing. En tidigare besökare är mer benägen att klicka på annonsen och faktiskt genomföra det vi vill att den ska göra, än en helt ny.

Vill Ni veta hur ett upplägg med bannerannonser kan se ut för er?

Låt oss på FRC media hjälpa er med era programatiska köp
Annonsera på Google Display Network med hjälp av FRC media
Låt oss på FRC media hjälpa er med er annonsering hos Schibsted mediagroup
Programmatisk Annonsering med FRC media i Uddevalla

Vi jobbar mestadel med Google Display Network som har över 2 miljoner sajter kopplade till sig. Den otroligt stora mängd gör att vi kan garantera (nästan) att Era kunder besökare flertalet av dessa dagligen.

Schibsted är en annan del av vårt bannererbjudande.  Hos Schibsted kan Ni annonsera på några av Sveriges största sajter, Aftonbladet och SvD är bara 2 av flera. Läs mer på vår Schibsted sajt, och kontakta oss när Ni är redo.

Programmatic, eller programmatiska köp som det heter på svenska. Ett sätt att köpa annonsutrymme med hjälp av datorer, som bestämmar vilket utrymme som ska köpas, när det ska köpas, och till vilket pris. (Väldigt förenklat) Mer djupgående info hittar du här, hos våra partners Delta Projects eller  Match2One

Bannerannonsering med FRC media

Exempelannons

Bannerannonsering

En stor utmaningen med bannerannonsering, som även kallas displayannonsering, precis som med marknadsföring i stort är att nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle.

Remarketing

Genom vår expertkunskap så hjälper dig hitta potentiella kunder som är intresserade av just det du har att erbjuda. Viktigt är också att vi kan nå dem när de är redo att ta emot ditt budskap. Genom remarketing, eller retargeting så vet vi när det är läge för ett specifikt budskap.

Bannerannonsering med FRC media

Exempelannons

 
 

Bannerannonsering

Annonsering som når dina kunder

 

Programmatisk Annonsering

Kontakta oss för Datadriven annonsering

 
 

Därför ska vi sköta er displayannonsering

Innan vi börjar så har vi en kampanjgenomgång. Hur ser målgruppen ut? Var befinner de sig? Vad har Ni för mål med kampanjer osv. Utifrån detta kan vi arbeta med en tydlig riktning för att nå rätt mottagare med rätt budskap.

  • Bannerproduktion – Antingen levererar kunden färdiga banners i rätt format eller så ta vi fram dessa.
  • Vi skapar kampanjen i Google Ads, Shibsted, Programmatiks beroende på vad som passar bäst.
  • Arbetet tar inte slut när kampanjen är igång. Vi justerar och optimerar inriktning löpande för att nå era mål till en så låg kostnad som möjligt.

Är Ni intresserade av bannerannonsering som levererar? Kontakta oss på FRC media NU!

Därför ska du satsa på Bannerannonsering

Bannerannonsering är en av de mest klassiska sätten att annonsera på internet. De finns i stort sett på samtliga hemsidor & Bloggar. Ni har säkert sett dem 😊?Annonserna kan var en enkel stillbild, det kan vara rörlig grafik och de kan bestå av film. På senare år har tekniken gått framåt och vi har fått ökade möjligheter att precisera vilka mottagare som ser vilka annonser. Det har gjort den här annonsformen mer effektiv och attraktiv. Bannerannonsering ger dig en chans att dyka upp i precis rätt tid med s.k. remarketing, för att presentera ditt erbjudande för någon som redan visat intresse för dina produkter och tjänster.

Med bannerannonsering väljer vi vilka målgrupper som ska bli exponerade för era annonser, och När. Vi justerar inställningarna löpande under kampanjperioden i syfte att uppfylla dina mål till så hög grad som möjligt mot en så låg annonskostnad som det bara går. Ni kan följa resultaten live via vårt rapporteringssystem så Ni kan alltid se hur det går.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp