Bannerannonsering

Annonsering som når dina kunder

 

Programmatisk Annonsering

Kontakta oss för Datadriven annonsering

 
 

Bannerannonsering

Bannerannonsering är ett beprövat sätt att annonsera på. Se det som en tidningsannons, men digital och mycket mer effektivt, och billigare. Med hjälp av bra bilder och en slagkraftig copy så lockar banners besökare att klicka på dem.
Vi kan med hjälp av t.ex. intresse eller ämnesinriktning visa annonserna på de sajterna där Era kunder är aktiva.

Vi kan även rikta annonserna mot era tidigare besökare på hemsidan, s.k. remarketing. En tidigare besökare är mer benägen att klicka på annonsen och faktiskt genomföra det vi vill att den ska göra, än en helt ny.

Vill Ni veta hur ett upplägg med bannerannonser kan se ut för er?

Låt oss på FRC media hjälpa er med era programatiska köp
Annonsera på Google Display Network med hjälp av FRC media
Låt oss på FRC media hjälpa er med er annonsering hos Schibsted mediagroup
Programmatisk Annonsering med FRC media i Uddevalla

Vi jobbar mestadel med Google Display Network som har över 2 miljoner sajter kopplade till sig. Den otroligt stora mängd gör att vi kan garantera (nästan) att Era kunder besökare flertalet av dessa dagligen.

Schibsted är en annan del av vårt bannererbjudande.  Hos Schibsted kan Ni annonsera på några av Sveriges största sajter, Aftonbladet och SvD är bara 2 av flera. Läs mer på vår Schibsted sajt, och kontakta oss när Ni är redo.

Programmatic, eller programmatiska köp som det heter på svenska. Ett sätt att köpa annonsutrymme med hjälp av datorer, som bestämmar vilket utrymme som ska köpas, när det ska köpas, och till vilket pris. (Väldigt förenklat) Mer djupgående info hittar du här, hos våra partners Delta Projects eller  Match2One

Bannerannonsering med FRC media

Exempelannons

Bannerannonsering

En stor utmaningen med bannerannonsering, som även kallas displayannonsering, precis som med marknadsföring i stort är att nå ut till rätt personer vid rätt tillfälle.

Remarketing

Genom vår expertkunskap så hjälper dig hitta potentiella kunder som är intresserade av just det du har att erbjuda. Viktigt är också att vi kan nå dem när de är redo att ta emot ditt budskap. Genom remarketing, eller retargeting så vet vi när det är läge för ett specifikt budskap.

Bannerannonsering med FRC media

Exempelannons

 
 

Bannerannonsering

Annonsering som når dina kunder

 

Programmatisk Annonsering

Kontakta oss för Datadriven annonsering

 
 

Därför ska vi sköta er displayannonsering

Innan vi börjar så har vi en kampanjgenomgång. Hur ser målgruppen ut? Var befinner de sig? Vad har Ni för mål med kampanjer osv. Utifrån detta kan vi arbeta med en tydlig riktning för att nå rätt mottagare med rätt budskap.

  • Bannerproduktion – Antingen levererar kunden färdiga banners i rätt format eller så ta vi fram dessa.
  • Vi skapar kampanjen i Google Ads, Shibsted eller Programmatiskt, beroende på vad som passar bäst.
  • Arbetet tar inte slut när kampanjen är igång. Vi justerar och optimerar inriktning löpande för att nå era mål till en så låg kostnad som möjligt.

Är Ni intresserade av bannerannonsering som levererar? Kontakta oss på FRC media NU!

Därför ska du satsa på Bannerannonsering

Bannerannonsering är ett av de mest klassiska sätten att annonsera på internet. De finns i stort sett på samtliga hemsidor & Bloggar. Ni har säkert sett dem 😊? Annonserna kan var en enkel stillbild, det kan vara rörlig grafik och de kan bestå av film. På senare år har tekniken gått framåt och vi har fått ökade möjligheter att precisera vilka mottagare som ser vilka annonser. Det har gjort den här annonsformen mer effektiv och attraktiv. Bannerannonsering ger dig en chans att dyka upp i precis rätt tid med s.k. remarketing, för att presentera ditt erbjudande för någon som redan visat intresse för dina produkter och tjänster.

Med bannerannonsering väljer vi vilka målgrupper som ska bli exponerade för era annonser, och När. Vi justerar inställningarna löpande under kampanjperioden i syfte att uppfylla dina mål till så hög grad som möjligt mot en så låg annonskostnad som det bara går. Ni kan följa resultaten live via vårt rapporteringssystem så Ni kan alltid se hur det går.

Nedan ser du produkter/tjänster vi jobbar med dagligen. Vad behöver Ni hjälp med?

Google Ads

Sökmotormarknadsföring med Google Ads, f.d. Google Adwords visas när någon söker på det du erbjuder. upp till 4 platser överst i sökresultatet och 3 nederst. Ni betalar enbart när man klickar på annonsen.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Google Ads

Google Display

Google Display Network består av över 3 miljoner sajter, det innebär att ni garanterat (nästan) når Era kunder när de besöker sin favorithemsida, kollar in Youtube eller läser sina mail i G-mail i datorn eller på mobilen.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network

Bing Ads

Sökmotorn Bing är betydligt mindre än Google. Men det innebär inte att ingen använder Bing, de har 12% marknadsandel i Sverige. Och med färre användare kommer ett lägre klickpris.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads

Webbproduktion

En modern, responsiv och säker hemsida är ett måsta idag för att besökaren ska hitta till er site, och vilja stanna kvar på den. Uppdatera er befintliga sida eller skapa en ny? Kontakta oss så hjälper vi er.

FRC media - en digital mediabyrå som bygger hemsidor i wordpress

Sociala medier

Facebook och Instagram är de 2 största sociala medierna i Sverige. Med över 8 miljoner användarkonton i åldrarna 15-99år så vågar vi påstå att dina kunder finns här. Låt oss hjälpa er att nå dem.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier

SEO

SEO, eller Search Engine Optimization innebär att er hemsida optimeras för att komma högre upp på sökresultatet. Ju högre upp desto större chans att den blir besökt. Och ju fler besökare, desto fler kunder

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion

Google My Business

Med hjälp av Google My Business sticker ert företag ut i den lokala konkurrensen och en väl optimerad GMB hjälper er även att klättra högt bland sökträffarna i er bransch.

Låt FRC media optimera er Google My Business

Shibsted Media Group

Schibsted Media Group står bakom ett stort antal siter med miljontals användare varje dag. Ex. Aftonbladet, SvD, Blocket m.m. Vi på FRC media hjälper er  att lokalt, och intressestyrt annonsera på dessa siter.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup

Programmatic

Hört talas om Programmatic, eller programmatiska annonsköp? Det är rätt invecklat,  som tur är behöver vi inte kunna allt det tekniska. Det finns det andra som kan, vi utnyttjar helt enkelt deras kunskap.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp