Instagram Ads

Dela din passion med en annons och hjälp människor hitta till ditt företag
FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
Partner-Badges-2022-Partner

Instagram Ads

Bra idéer förtjänar att uppmärksammas

Varför ska jag använda Instagram ads?

Instagram-annonser drivs i samma anda som Facebook-annonser och använder sig av sin välkända annonsplattform. Med detta så erbjuds ett unikt slags content och detta är något som mer eller mindre alla företag bör använda sig av, i alla fall om man använder sig av onlinetjänster. 

Det här är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra sina inlägg och samtidigt ha möjlighet att kunna rikta sina inlägg mot specifika målgrupper. Det finns olika fördelar med att annonsera på olika sätt och en av dem  är att du har själv har stor kontroll över hur dina annonser kommer att se ut, men utöver det så har du även kontroll över vilka som kommer att se just den annonsen. Du har även möjlighet att välja målsättningen du vill ha för specifika annonser.

Hur fungerar Instagram ads?

Det finns oändligt med olika strategier som man kan använda sig av och Instagram är en av de bästa plattformarna att göra just din marknadsföring och annonsering på. För att annonsera på Instagram behöver du inte ha ett Instagram-konto utan det räcker med att endast koppla ihop din Facebook-sida.

Genom att använda sig av just annonsering på Instagram finns det stora möjligheter till att välja hur du vill annonsera, vilka som ska se annonserna och hur de ska se ut, detta göra att du har annonser på en av världens högst konverterande plattformar.

Eftersom att Instagram delar annonsplattform med Facebook, hanterar du alla annonser genom Facebook Ads Manager. Detta är ett innovativt men även ett praktiskt verktyg som marknadsförare över hela världen använder sig av.

Social-mediepaket Bronspaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Social-mediepaket Silverpaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Social-mediepaket Guldpaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla

Anlita oss på FRC media som Er Google-partner för att:

Vill Du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er inom 24 timmar