Mediapartner

Spara tid & pengar - Låt oss på FRC media bli er mediapartner

Mediapartner

När Ni anlitar oss som er Mediapartner så friställer Ni mycket tid, då Ni kan göra det Ni är bäst på. Och överlåta bl.a. marknadsföringen till oss, och låta oss göra det vi är bäst på. Vi kan hjälpa er med det lilla eller det stora. Delar av ett projekt eller hela projektet. Det går att sköta på distans eller på plats hos er, vi anpassar oss efter er, våra uppdragsgivare helt enkelt. Läs nedan hur vi jobbar steg för steg.

Förutom nedan så ingår mycket mer i vårt partneravtal, vi tar bl.a. hand om alla säljare som ringer till er. Tänk vad skönt att kunna hänvisa dem till er mediabyrå. Vi tar samtalen, analyserar om det som erbjuds är något som passar in i er profil, kollar igenom offerter och presenterar det för er, om det är något som vi anser passar. Annars säger vi “nej tack” så slipper Ni.

Anlita oss på FRC media om ni vill

  • Spara tid
  • Fokusera på er verksamhet
  • Få ut mer per satsad reklamkrona
  • Sluta prata med säljare i telefon eller mail

Första steget

FRC media är en Lokal Digital Mediabyrå som utgår från Uddevalla i Bohuslän och jobbar i första hand med företag i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och resten av Västra Götaland. På FRC media tror vi att ett bra samarbete börjar med ett möte mellan människor. Därför ser vi som en naturlig start på ett lyckat samarbete att vi träffas och går igenom var er verksamhet står idag, och hur era mål ser ut. Att vi lär känna er verksamheten och vilka utmaningar ni står inför kommer ligga som grund för vårt samarbete.

Första steget som mediapartner till FRC media
Analys och plan tillsammans med FRC media

Analys och plan

Med fokus på er verksamhet, hur era utmaningar och mål ser ut så skapas det en strategisk marknadsplan vars syfte är att tydliggöra hur vi tänker oss kommande period och vad det ska leda till. Vi börjar med att analysera er webbplats eller e-handel ur ett konverteringssyfte, sen gör vi en teknisk SEO-analys av sidan för att säkerställa så att det inte föreligger några tekniska hinder. Vi ser över er Google My Business och efter det kollar vi över era Sociala Medier, där Facebook och LinkedIn är det vanligaste, och eventuella andra digitala medier. När det är klart så presenteras en plan som bygger på era mål och förutsättningar.

Genomförande

Om ni väljer att gå vidare med marknadsplanen via oss så kan vi skapa innehåll som stärker ert företag och budskap samt tar er närmre målet. Vi skapar anpassade annonser till de medier vi kommit överens om, efter det bokar och köper vi in de medier som är aktuellt. Vi optimerar innehållet i annonserna löpande samtidigt som vi optimerar din budget så att vi alltid levererar maximalt.

Väljer Ni att inte gå vidare med framtagen plan så finns vi fortfarande kvar som en rådgivare i digitala frågor. Vi tar hand om säljare som ringer och vi agerar bollplank. Det finns alltså inga krav på att Ni ska köpa det vi säger rakt upp och ner.

Genomförande av mediaplan hos FRC media.
Löpande rapportering från FRC media

Rapportering

Rapportering sker live via vårt rapporteringsystem där Ni enkelt ser utvecklingen av annonseringen löpande. I rapporten ser Ni även hur er hemsida levererar via koppling till Google Analytics (har ni inte detta installerat så löser vi det) Vi går tillsammans igenom månadsvis vilka annonser som levererat bäst mot uppsatta mål och presenterar vilka optimeringsåtgärder som vidtagits.
Vårt mål är att alltid överträffa era förväntningar.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp