LinkedIn Ads

Oavsett mål, kan annonsering på LinkedIn hjälpa Er

FRC media en Google Partner i Uddevalla Trollhättan
FRC media -en digital mediebyrå och en Bingpartner

LinkedIn Ads

Annonsera mot just Era unika målgrupper

Varför ska jag använda LinkedIn Ads?

LinkedIn är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra sina inlägg och samtidigt ha möjlighet att kunna rikta sina inlägg mot specifika målgrupper. Det finns olika fördelar med att annonsera på olika sätt och en av dem är att Du har själv har stor kontroll över hur Dina annonser kommer att se ut, men utöver det så har Du även kontroll över vilka som kommer att se just den annonsen. Du har även möjligheten att kunna välja målsättningen Du vill ha för specifika annonser.

Med annonser på LinkedIn finns möjligheten att anpassa sina annonser för vem du vill visa, om det ska vara specifika yrkesgrupper, vilka arbetsgivare som ska få ta del av annonserna, vilken kompetens eller jobbtitel som annonserna ska kunna visas för. Det här är med andra ord världens största nätverk för yrkesaktiva.

Hur fungerar LinkedIn Ads?

På LinkedIn finns det möjlighet att använda sig av fyra alternativ och alla fyra har sina egna fördelar. De olika som finns är Sponsored Content, Text Ads, Sponsored InMail och Video Ads, med dessa fyra möjligheterna så har Du allt som behövs för att kunna göra olika annonser som Du kan anpassa för alla olika målgrupper som Du väljer.

För att få ut så mycket som möjligt av annonseringen är det viktigt att vara noga med att rikta dem mot just Era unika målgrupper, annars är risken att Ni inte får ut något av den satta budgeten. Här har Ni möjlighet att nå ut till flera hundra miljoner yrkesaktiva i ett par hundra olika länder, om det används korrekt.

Social-mediepaket Bronspaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Social-mediepaket Silverpaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Social-mediepaket Guldpaket FRC Media Trollhättan och Uddevalla
Theresekarlsson
Theresekarlsson
@theresekarlsson84
Läs mer
Vi är så nöjda efter att ha bestämt oss för silverpaketet hos FRC media, då vi ville utöka vår synlighet på olika sociala medier eftersom vi själva inte hade stenkoll.
Golvman
Golvman
@golvmanvbg
Läs mer
Vi valde Bronspaketet eftersom vi inte ansåg vi hade den kunskap som krävdes inom den digitala världen, men även för att FRC Media är lokal och vet vad som funkar för oss!
IA Bil
IA Bil
@Iabil
Läs mer
Bronspaketet var en tjänst som passade oss utmärkt. FRC Media underlättar vår vardag såväl som vår verksamhet, att de dessutom är lokala och kunniga inom just det vi har störst behov av ledde till att valet var självklart för oss.
Föregående
Nästa

Anlita oss på FRC media som Er Google-partner för att:

Vill Du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till Er inom 24 timmar