Annonsera på Google

Annonsera med Google ads. I Sverige Googlar vi mer är 50 miljoner gånger varje dag. "Alla" använder Google när vi vill ta reda på något. Läs mer nedan hur vi kan hjälpa er att ta del av denna kraft.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Google Ads
FRC media - en Google Partner i Uddevalla & Trollhättan

Varför annonsera på Google?

Många väljer bort att klicka på en annons på Google då man tror att “den med störst budget hamnar överst” och därför väljer ett resultat direkt under annonserna. Men, över 30% klickar på annonserna. Finns Ni inte där, så missar Ni dessa möjliga kunder. Det är därför Ni ska annonsera på Google. Genom att annonsera med Google Ads så når du enbart dem som söker efter det Ni erbjuder. Annonserna visas överst eller underst i sökresultatet och Ni betalar enbart när någon klickar på annonsen. FRC media är en Google Partner med Certifierade Ads-specialister som tar hand om er annonsering. Certifieringen måste göras om var 12:e månad vilket garanterar att vi alltid är up-to-date med det senaste. Detta tillsammans med vårt engagemang för våra kunder gör att ni tryggt kan överlåta er annonsering på Google till oss.

FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Google Ads, f.d. Adwords

Låt oss hjälpa er med annonsering på Google

Google är den självklara sökmotorn idag för oss i Sverige och resten av Europa också för den delan. Dagligen så görs över 50 miljoner sökningar på Google, enbart i Sverige. Och självklart ska Ni vara en del av alla dessa sökningar. Vi på FRC media kan hjälpa er att ta del av alla dessa potentiella kunder genom att annonsera med Google Ads åt er. Kontakta oss redan idag så berättar vi hur.

Fråga: Vad kostar det?
Svar: Det kostar så mycket/lite Ni vill att det ska kosta. Det är det som är det fina med Google Ads, Ni som kund bestämmer hur mycket Ni vill lägga varje dag. Vårt jobb är att ge er så mycket kvalitativ trafik som möjligt till er site för er budget.

Kontakta oss redan idag

Hur går det till?

Planering och utformning

20%

Sökordanalys

40%

Produktion av annonser

60%

Analys & optimering löpande

80%

Rapportering

100%
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera på Google Display Network
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er att annonsera med Bing Ads
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med SEO, Search Engine Optimitazion
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med annonsering hos Schibsted mediagroup
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era sociala medier
FRC media en digital mediabyrå som kan hjälpa er med era programmatiska köp